Events

Events

Julefrokost 2021

Det kolde:

Gammeldags modnet hvide sild og kryddermarinerede sild.
Serveres med karrysalat, æggesalat, kapers og løg.

Hjemme gravede færøsk laks med rævesauce,
salat af marineret grønkål med lime og hvidløg.

Stegte fiskefileter fra Hirtshals med grov remoulade og citron.

Håndpillede rejer med confiterede æggeblommer, dildmayo og krydderurter.

Anderilette med svesker og æbler i cognacssirup med sprødt knas.

Det lune/ varme:

Små krydrede medister med grov sennep,
bagte og glaserede rødbeder og vendsysselsk grønlangkål.

Lun leverpostej med bacon og stegte/ syltede svampe.

Hjemmelavede frikadeller med cremet hvidkål
tilsmagt med muskatnød samt kanelsukker.

Rosa stegt andebryst med marinade på rosa grape,
Madagaskar peber og øko citronolie.

Grov kompot af hokaido græskar, peberbacon og rosmarin.

Ribbensteg med hjemmelavet rødkål, valnødder og æbler.
Brune og hvide kartofler, brun sauce, tyttebær og kartoffel chips.

Det kolde:

Udvalg af Arla unikas oste med syltede valnødder i rødvin og kanel,
abrikospure med appelsin og oliven. Serveres med vores bagte stenovns brød, sprødt knækbrød og kiks.

Klassisk ris a la mande med kirsebærsauce og ristede mandelflager.
Serveres med Oskar Davidsens solbærrom likør.

Pris inkl. udvalg af drikkevarer under middagen (kl. 18-22) er pr. person 795,-

Tilkøbs muligheder fra kl. 22 – 01:

Sodavand, øl og vin : 195 kr. pr person.
Sodavand, øl, vin og drinks (udvalg): 395 kr. pr person.
Udvalg af snaps: 28 kr. pr genstand.