Menu
Forret
Varmrøget laks
Varmrøget laks med baby spinat, dild, sennepsfløde og ørredrogn
98,-
Confit andelårs salat
Confit andelår som salat med syrnet fløde, grøn olie, sprødt og maltjord
98,-
Rørt steak tartar
Steak tartar med frissesalet og ristede brioche
98,-
Tomatsalat
Bøftomat, mozarella, syltede, grønne tomater, dehydrerede cherrytomater, balsamico glace og friteret basilikum
78,-
Hovedret
Braiseret lammeskank
Braiseret lammeskank med casoulet af linse og peberbacon, lammeskysauce tilsmagt med hindbær. Hertil kartoffelmos
189,-
Rørt steak tartar
Steak tartar med frissésalat og ristet brioche og pommes frites med aioli
189,-
*Stegt hellefisk
Stegt hellefisk med blomkålspure, blomkålsråkost, stegt buket af blomkål, croutoner og urteskum
189,-
Kyllingebryst
Stegt kyllingebryst med purløgs blanquet sauce, spidskålspakke med nødder og oliven. Hertil kartoffelmos
189,-
Ribeye (+250 gr.)
Stegt ribeye med salat af bøftomat, mozarella, syltede, grønne tomater, dehydrerede cherrytomater, balsamico glace og friteret basilikum, pommes frites med aioli og madagaskar pebersauce
278,-
* fås vegetarisk
Dessert/sødt/ost:
Kirsebærkompot med vaniljeis
Varm krydret kirsebærkompot med vaniljeis og krystalliseret mørk & hvid chokolade
78,-
Tærte au chokolade
Butterscotch / mørk chokolade ganache i mørdej serveret med kernemælksis
78,-
Gateau marcel
Gateau marcel med skovbærgele, vaniljeis og hindbærstøv
88,-
Ostebræt
Oste fra arla unika med nødder og abrikoskompot
128,-
