Menu

Menu

Forretter:

Gazpacho (kold Spansk tomatsuppe),
spåner af agurker, creme fraiche,
ristede pinjekerner og olivenolie.
Friterede blæksprutte med Aioli og tørret tomat flager.
118 kr.

Saltede og varmrøget kammuslinger,
ærtepuré, wasabi skum, chorizo olie,
råsyltede nye rødløg med top samt urter.
138 kr.

Nordisk carpaccio af oksemørbrad fra Himmerland,
enebær og citron, syltede kantareller,
røget mayonnaise og sprøde kartoffelpuder.
129 kr.

Hovedretter:

Bagt havkat med rimmet/ flammet jomfruhummer fra Læsø,
ristede artiskok hjerte, saltede-tørrede cherrytomater,
nicoise oliven, sprød fennikel,
skummet jomfruhummersauce.
248 kr.

Stegt Ribeye (250 + gr) fra Himmerland,
rustikke pommes frites, rødvinssauce, bearnaise mayo,
Salat af bøftomater, tørrede cherry tomater og råsyltede grønne tomater,
frisk mozzarella, basilikum og ristede pinjekerner.
278 kr.

Bagt og grillet nye danske blomkål,
blomkåls puré med brunet smør,
granulat af saltet citron-persille -hvidløg,
sprød og indbagt Romanesco samt økologisk citronolie.
188 kr.

Dessert/sødt/ost:

Claufoutis med rabarber, toppet med friske jordbær og lun hvid chokoladesauce.
Friske jordbær fra Føltved gratineret med citron sabayonne.
Sorbet af rabarber, jordbær og hindbær. Hvid chokolade flager og pistacie tuille.
108 kr.

Hvid chokolade panna cotta,
jordbær fra Føltved med hyldeblomstsirup og
pistacie tuille.
88 kr.

Lun mørk chokolade fondant,
hvid chokoladecreme, karamel, knust Oreo.
68 kr.

Ostebræt med udvalg fra Arla Unika:

5 slags udvalg af fast-, blåskimmel-, hvidskimmel- og rødkit ost.
Serveres med syltede abrikoser, valnødder og oliven.
Brød, knækbrød og kiks.
128 kr.

Petit Fours:

Hvid chokolade/puffede ris/hindbær støv.
Mælke chokolade, karamel, peanut creme.
Trøffel, mørk chokolade, Bailey, bitter kakao.
48 kr.