Menu

Menu

Forretter:

Salat af hjemmerøget kammuslinger med grillet pak choi,
Nashi pære, bergamot/grape gelé, friteret asiatisk crisp med anis,
soya mandler og japansk karse.
Kr. 128,-

Rimmede og flammet jomfruhummer fra Læsø,
cremet blomkåls panna cotta, jomfruhummersirup,
jomfruhummer bisque espresso med ærtestøv.
Kr. 139,-

Spansk serrano skinke,
Friturestegte middelhavs grønsager i tempura,
Serveret med sauce tatar.
Kr. 109,-

Hovedretter:

Pandestegt torskeryg med urtechrunch, sauce Nagé
med gulerødder, skalotteløg og urtesalat.
Serveres med urte kartoffelmos.
Kr. 248,-

Ribeye (+ 250 gr) fra Himmerland.
Salat af bøftomater, tørrede cherry tomater og råsyltede grønne tomater,
frisk mozzarella, basilikum og ristede pinjekerner.
Madagaskar pebersauce og pommes frites.
Kr. 278,-

Tagliatelle med udvalg af syltede svampe i lys cremesauce.
Trøffelpuré samt lys trøffelolie.
Kr. 178,-

Dessert/sødt/ost:

Solbær pocherede pære fyldt med hvid chokoladecreme på mazarinbund,
brændt sødmælks is, kompot på vilde blåbær og nøddeknas.
Kr. 98,-

Baked Alaska med lakridsrods marengs.
(Hvid chokolade parfait og hindbærsorbet).
Kr. 78,-

Lun mørk chokolade fondant,
hvid chokoladecreme, karamel, knust Oreo.
Kr. 68,-

Ostebræt med udvalg fra Arla Unika:

5 slags udvalg af fast-, blåskimmel-, hvidskimmel- og rødkit ost.
Serveres med syltede abrikoser, valnødder og oliven.
Brød, knækbrød og kiks.
Kr. 128,-

Petit Fours:

Hvid chokolade/puffede ris/hindbær støv.
Mælke chokolade, karamel, peanut creme.
Trøffel, mørk chokolade, Bailey, bitter kakao.
Kr. 48,-