Festmenu

Festmenu

Vi råder over lokaler til enhver festlig lejlighed.

3. retters menuer:

Rødtunge – blomkål – sprød Serrano – mandler – sauce hollandaise.

Poussin – confiteret lår – knoldselleri – parmesan tærte- saltede tørrede blomme tomater.

Jordbær – hvid chokolade panna cotta – hyldeblomst.

Pris pr. person: 398 kr.

Færøsk koldrøget laks – Rygeost – dild mayo – kinaradiser – ørredrogn.

Oksefilet fra Himmerland – jordskokker – syltede svampe – rødvinssauce.

Mørk chokolade fondant – vanilje parfait – sensommer bær – creme anglaise.

Pris pr. person: 398 kr.

Krydder vaffel – Skagens skinke – trøffel – urtesalat – puffet flæskesvær.

Kalvefilet – variationer af gulerødder – abrikoser – peber bacon.

Eksotisk dessert – mango – passion – kokos – ananas/sød chili.

Pris pr. person: 398 kr.

4. retters menu:

Jomfruhummer fra Læsø.

Variation af vagtel.

Oksemørbrad fra Himmerland.

Hvid chokolade – mælke chokolade – Mørk chokolade.

Pris pr person: 498 kr.

Buffet:

Forretter:

Færøsk koldrøget laks – Rygeost – dild mayo – kinaradiser – ørredrogn.

Krydder vaffel – Skagens skinke – trøffel – urtesalat – puffet flæskesvær.

Blomkåls creme – håndpillede rejer – saltede mandler – Serrano skinke.

Hoveret:

Rosa oksefilet med syltede svampe.

Urtefarseret unghanebryst, fennikel og nicoisé oliven.

Ratatouille ”cup cake” (Italiensk grønsags frikassé),

tomatpesto, marineret rucola og pinjekerner.

Rissoni (italiensk pasta) vendt i basilikums puré,

Saltede og tørrede blommetomater, frisk revet parmesanost og sprød basilikum.

Butterdej bagt i pres, karamelliserede løg, citrontimian, cremet frisk ost, puffet kartoffel med røget paprika og urter.

Gratineret roulade af cremet kartofler, marineret spæd spinat og urter samt tørret tomatskind.

Hjertesalat med friske frugter, tørrede frugter, saltede nødder/kerner, syrnet fløde og urter.

Desserter:

Solbær syltede pærer med creme anglaise karamelliserede nødder.

Tarte au citron med lakridsrods marengs.

Mørk chokolade fondant med hvid chokoladecreme og frysetørret hindbær.

Pris pr person: 428 kr.